Ruokailu Gaijinissa perustuu sosiaaliseen syömiseen ja suurin osa annoksistamme on tarkoitettu jaettaviksi pöytäseurueenne kesken. Keittiömestarimme on suunnitellut eri ajankohtiin täydellisesti sopivat maistelumenukokonaisuudet, joiden myötä voitte hypätä rohkealle makumatkalle Pohjois-Aasiaan ja antautua ammattitaitoisen henkilökuntamme huomaan.
Sommelierimme on suunnitellut menuille myös upeat juomasuositukset, jotka täydentävät makuja matkanne aikana. Ruoka ja juoma ovat suuri osa Gaijin -perheemme elämää ja on hienoa, että saamme jakaa elämyksen kanssanne.
Illallisemme katetaan maanantaista perjantaihin klo 17:00 alkaen. Lauantaisin ja sunnuntaisin tarjoilemme illallista klo 15:00 alkaen. Valittavanasi on useampi eri vaihtoehto maistelumenuistamme sekä laaja à la carte -listamme. Ystävällinen henkilökuntamme kertoo vierailunne aluksi lisää mauistamme sekä annoksistamme ja auttaa sopivan kokonaisuuden valinnassa.
Juomalistamme on saanut kehittyä kaikessa rauhassa, ajan kanssa. Listalla tärkeässä roolissa ovat aasialaiset juomat, joista perinteinen sake on upea kumppani annostemme seuraksi. Useat listamme sake-vaihtoehdoista ovat saatavilla vain meiltä. Lisäksi menuumme on valittu vaikuttava kattaus makeasta ume-hedelmästä uutettuja, jälkiruoan kanssa nautittavaksi sopivia umeshuja. Voimakasta shochua taas voi nauttia vaikkapa aperitiivi-cocktailin joukossa tai sellaisenaan.
Sommelierimme on koonnut maisteltavaksenne myös monipuolisen viinilistan, jonka löydöt sopivat mitä parhaiten aasialaisen ruoan makupareiksi.
Meille on kunnia-asia tarjota sopivia vaihtoehtoja kaikille asiakkaillemme ja otamme aina erityisruokavaliot ja allergiat huomioon. Myös maistelumenut sekä jaettavat à la carte annokset pystymme pääosin toteuttamaan allergiat huomioiden. Ja koska rakastamme kaikkea raikasta ja tuoretta, à la carte –listallamme on laaja valikoima kasvisannoksia. Lisäksi maistelumenuistamme on saatavilla sekä kasvis- että vegaanivaihtoehdot.